52.- Planificació estiu 2024 en la pràctica Cooppel.-



Preparant jornades i programes de ràdio curs 2024-25


1.- Què és la pràctica Cooppel i que no ho és?

La pràctica Cooppel és sistèmica i inclusiva, es centra també en la lectura de les formes neurosensorials i la implicació en els seus processos cognitius en l'aprenentatge de cada dia i en la cultura espiritual de cada persona (la TANTS i les ENTS). Tot de cada a la motivant comprensió del record disponible (motivant CRD)

TALENTS: Transaccional Anàlisi de la Lectura de l'Entrenament Neuro Trans Sensorial ( neuroentrenament a través dels cinc sentits). Es tracta de descobrir les tasques, les activitats i les ludopràctiques per al neuro entrenament

El sentit de la vida, en el que sabem fer, estimem i ens agrada, mirant al que els altres necessiten i en allò que es pot guanyar la vida. IKIGAI. En el voluntariat es fa més lliurement a parlar-ne, ja que la variable guanyar-se la vida no incideix directament, no esperem que se'ns pagui pel que fem. Malgrat això s'ha de minimalitzar les dispeses del personal voluntari.

La pràctica Cooppel es troba dins del pla de la Causa Cooppel per la Pau 2030.


2.- Les línies generals d'aplicació de la Cooppel cada dia en els mesos de juliol i agost.

 

UNS MINUTS CADA DIA.-  

Aplicant uns segons de l'ENTS o entrenament neuro trans sensorial, amb la transversalidad del record en l'autoritat neurosensorial. Això s'aplica en totes les tasques, activitats i ludo-pràctiques:

1.- FRANCÈS.- Estudi oral de la llengua francesa. Guia de conversa. Com recordo les paraules i augmento el lèxic?

2.- CONCIÈNCIA ENTS.- Observació, anàlisi i interpretació. Meditació reflexiva Cooppel: Silenci i Trencament del Silenci, Meditació, Conclusions- Tasques.  Important ser conscient com et motives ENTS. Exemple he perdut el mòbil!  Què em ve al cap de forma immediata?.

3.- SET EXERCICIS ESPIRITUALS.-  Exercicis espirituals: (1) disposició, (2) reconciliació i avaluar, (3) llegir i pregar els Salms, (4) llegir i escoltar l'Evangeli, (5) pregar amb l'Evangeli i viure la pau interior i (6) discernir, (7) missió

4.- CONVERSAR.- Contactar i conversar amb persones de forma presencial i telemàtica per Meet o per What's.

5.- MOVIMENTS.- Exercicis físics i físico-mentals, moviments corporals, etc


Total:  55 minuts


6.- ESCRIURE.- Escriure, llegir i reflexionar unes tres hores diàries sobre la tesi postulants de la Causa Cooppel per la Pau

7.- NATACIÓ.- Natació una o dues sessions diàries entre 55 i 100 minuts

8. - VISITES COOPPEL. Caminar recorreguts naturals o rurals amb finalitats de reportatge, descobriment, etc. i a poder ser per a contactar i entrevistar a persones de l'entorn. Uns dos dies a la setmana. 


Comental en construcció 

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

44.- Codi i mapa CòMENTS 40 : 12 : 3 del protocol genèric, general i transversal dels Tallers Cooppel.-

45.- Primer Concurs Aprèn Solidari Cooppel (Primer CASC) genèric.-

08.- Cooppel ORAL CAT: Cooperació pel bon aprenentatge oral del català.-