36.- Protocol 2023 de la pràctica d'entrenament Cooppel.-

Notes del protocol 2023 de la pràctica d'entrenament Cooppel. 

1.- Ajuda a persones en interessos i necessitats en converses sobre dol, aprendre català oral, en el PAT hores de tutoria ESO, biblioteca extraescolar assistida, taules rodones, programes de ràdio, direccions associatives amb estat de crisi, etc.

2.- Concepte de talent:

Talent és la unitat de tasca competent dins del model sistèmic inclusiu i instantani de la NeuroDecisiologia Comentalista i en conseqüència de l'Anàlisi Decisori Neuro Mòbil Mental (ADN Mòbil Mental) amb el suport Tecno Mòbil.- (Tesi neurocièntifica psicopedagògica de J.M. Ferran)

3.- Aplicable en dos dimensions

A.- Intrapersonal. Primera fase

S'aprèn de forma personalitzada, en la relació intrapersonal en conversa interpersonal de dos persones, de petit grup o gran grup màxim 27 persones, per a després exercici personal sol, o en un espai adequat.


B.- Interpersonal. En les relacions interpersonals, en grups de dos, tres fins a 27 persones siguin aules, espais Cooppel, etc.


Com entrenem els talents agrupats per competències.-

I.- De la concentració mental:

- Silenci intern Mental.- Tècnica de la respiració (5,7 i 8)'

- Psicofísics del moviment del cos. Màpel en les relacions intrapersonals i interpersonals.- Màpel parteix del moviment de la mà en relació al cap cap a tot el cos, segons la situació que es troba una persona per a calmar-se, concentrar-se i canviar creences (PNL). Us dels ancoratges

- Càlcul mental d'aprendre a aprendre, identificar els talents, el seu anàlisi lector (Tècnica del PASS dels fils cognitius (DL+FVR), la seva interpretació neurosensorial, emocional i neurodirectiva (algoritmes mentals i equacions operatives) i la seva localització (Tècnica del Cistell), acompanyat de narratives de fils cognitius, perfils de supervivència, patrons de protecció i estils mentals dels permisos. Elaboració de xuletes i reflexió sobre el procés cognitiu. Comparar i ajuda a l'altri.

- Laboratori de fabricació de materials de jocs de Taula i de Tauler amb Jocs de Rol i Estratègia.

- Comunitat. Els nombres de Tesla 3,6 i 9 en les jugades i en l'agrupament de persones per grups primer per passar després a equips d'aprendre a aprendre. Opció a constituir-se per club Cooppel.


II.- A la concentració social sigui de colla, familiar o oberta a tothom, per un interès social, cultural o d'altre motiu.

Com aprendre a practicar el Cooppel en trobades, aplecs o cims.- 

Per a dominar el sistèmic d'intervenció tenim un curs d'animació de 15 hores i un "Màster Cooppel" de 30 hores. 

A més per a estudiants per a mestres, educació social, pedagogia, enginyeria informàtica, jurídiques, etc. tenim APS per a treballs TRFG, practicum, tasques APS puntuals, etc.

Pots escriure les 24 hores al 619 79 39 69 i tan aviat com es pugui et contestarem.




Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

44.- Codi i mapa CòMENTS 40 : 12 : 3 del protocol genèric, general i transversal dels Tallers Cooppel.-

40.- Pare Fra PERE PERELLÓ.- Amb el sistèmic inclusiu Sí Cooppel. Transformar i treure més profit dels museus i biblioteques locals. Primera part.

45.- Primer Concurs Aprèn Solidari Cooppel (Primer CASC) genèric.-