13.- Cooppelogia. Recerca del coneixement, decisiologia del coneixement, la banca, el mercat i els aplecs de les competències.-

 


Cooppelogia  del coneixement i de les competències vitals de la ciutadania.-

La recerca de la informació i la construcció del coneixement comparada com la recerca, l'elaboració, la presentació, el menjar i la digestió dels aliments.

La Decisiologia del coneixement s'assembla com la gastronomia dels aliments. Decisiologia consisteix en l'estudi dels processos cognitius i lingüístics en les decisions conscients i no conscients per les quals construïm els valors i els coneixements per la Pau. Aplicada al Cooppel es denomina Cooppelogia.

Les etapes són:

1.- La fabricació i la factoria a partir de la informació del coneixement on es produeixen les xuls, les targetes i les cartes en un procés d'abstracció i de construcció múltiple simbòlica i lògica.

2.- La segona la banca dels valors del coneixement, o es valoren les produccions fetes, 

3.- El mercat de les creacions del coneixement i dels seus processos cognitius, on es selecciona i es dona valor de les produccions segons sempre la seva aplicació competencial de resoldre els problemes reals, les qüestions de la vida de cada dia  i els conflictes.

4.- Finalment dels aplecs de les competències en marc concentratiu interactiu multitudinari (CiM), celebratiu, festiu i commemoratiu.-

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

44.- Codi i mapa CòMENTS 40 : 12 : 3 del protocol genèric, general i transversal dels Tallers Cooppel.-

40.- Pare Fra PERE PERELLÓ.- Amb el sistèmic inclusiu Sí Cooppel. Transformar i treure més profit dels museus i biblioteques locals. Primera part.

45.- Primer Concurs Aprèn Solidari Cooppel (Primer CASC) genèric.-