05.- Biblioteca @ssociada Cooppel.-

 

Lloc de trobada, silenciós, amb la mirada a la lluna que ens acompanya i il·lumina la nostra saviesa en planificar els nostres aprenentatges

Biblioteca @ssociada Cooppel és una reunió telemàtica Meet que és per a estudiar i fer tasques escolars a casa, amb el compromís de l'horari de 5 a 7 de la tarda entre dilluns i dijous, podent fer consultes en la reunió, que generalment estarà en silenci.

Hi poden haver comentaris didàctics i microtallers a partir de les consultes fetes o aclariments puntuals sobre iniciatives o ofertes de la Federació Cooppel i del Màster Cooppel.
Tot és de lliure accès i gratuït, ara si amb compromís definit i amb fitxatge per la Federació Cooppel

Potenciem la imaginació, la creativitat, la comunicació i la cooperació.

El protocol és:


1.- Presentar-se i expressar quina tasca duràs a terme entre les 5 a les 7 de la tarda d'avui.

2.- Explicar de què es tracta, problemes, tema, qüestions, etc... 

3.- Atendre consultes puntuals. Apunta't les consultes en quan les tinguis i després les fas a nivell oral. També si convé les pots fer per escrit en what's el dia de la setmana que formes part. 

4.- Abans de finalitzar la sessió ens expliques el que has fet i quines incidències o aspectes que has viscut durant l'estada a la biblioteca avui.


Efectes mentals i beneficis de participar en la reunió Meet de Bibliotec@ Cooppel:

1.-A nivell mental: 

Motiva planificar-se i ajuda a estar present de 17 a 19 hores de dilluns a dijous en dies que tu tries que poden ser un, dos, tres o els quatre,  en la reunió Meet. Per tant estructura el temps, dona confiança d'estar acompanyat i de poder fer preguntes orals o plantejar consultes escrites si les necessites.

2.- Beneficis: 

Pots fer preguntes, consultes, o demanar que t'expliquem quelcom que estudies.

Explicar en un minut el que estudies també forma part de l'estudi i del record.

El fet de comprometre's a nivell de família participar i observar els pares com va la sessió des de casa, consciencia i valora que estudiar és important.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

44.- Codi i mapa CòMENTS 40 : 12 : 3 del protocol genèric, general i transversal dels Tallers Cooppel.-

40.- Pare Fra PERE PERELLÓ.- Amb el sistèmic inclusiu Sí Cooppel. Transformar i treure més profit dels museus i biblioteques locals. Primera part.

45.- Primer Concurs Aprèn Solidari Cooppel (Primer CASC) genèric.-